Het ATS dat voor jou werktMore info

SRCH is ontwikkeld voor en door recruiters. De software is volledig facilitair aan het recruitmentproces, pro actief en ondersteunend op alle vlakken. Als recruiter ervaar je dit direct zodra je met het systeem gaat werken.

De logische opzet van het systeem past bij elke manier van recruiten: je kunt een kandidaat matchen met een passende job. Of andersom, vanuit een vacature op zoek gaan naar de perfecte kandidaat. Elke volgende stap wijst zich vanzelf. Heb je haast? Dan spring je een paar stappen vooruit, om er later weer op terug te komen. Iets verkeerd ingevuld? Even terug en aanpassen gaat ook heel gemakkelijk. De recruiter is altijd leading, het systeem volgt.

Ook werkt SRCH op management level en kunnen er SLA's worden vastgelegd op basis van opvolging en tracking van de workflow.

Zoekt automatischMore info

SRCH is een compleet ATS. Dit begint al bij het gemak waarmee potentiële kandidaten eenvoudig kunnen worden ingevoerd. Op LinkedIn worden direct aanvullende gegevens erbij gehaald: huidige functie, bedrijf, status, skills, foto etc. Adressen worden getoond in Google Streetview.

Cv's worden eenvoudig vanuit e-mail door SRCH ingelezen en verwerkt, deze sollicitanten worden door SRCH in een wachtrij geplaatst en automatisch toegewezen aan de verantwoordelijke recruiter.

Het kloppend hart van SRCH is natuurlijk de zoektechnologie. Vanuit een vacature kan er snel een shortlist van potentiële kandidaten worden samengesteld. SRCH doorzoekt de eigen database, maar ook vanuit LinkedIn worden direct profielen gematched, deze kunnen met 1 klik worden toegevoegd aan de zoekopdracht.

Volledig CRM systeemMore info

Met SRCH kunt je vanuit het systeem gepersonaliseerde e-mail templates versturen. E-mails worden automatisch opgeslagen bij de contacthistorie van de kandidaat.

Je hebt geen last van e-mailverkeer dat langs elkaar heen loopt, want SRCH haalt zelf de relevante e-mail op uit jouw mailbox. Alle CRM-activiteiten in relatie tot kandidaten zijn met SRCH te beheren.

Overzichtelijke rapportageMore info

Om de recruitment flows te kunnen managen biedt SRCH een overzichtelijke & geavanceerde real-time rapportage. Bijvoorbeeld informatie omtrent status van vacatures, verrichte werkzaamheden, openstaande activiteiten en de tijd die een wervingsprocedure in beslag neemt.

Time management is een essentieel onderdeel van SRCH. Per recruiter is duidelijk te volgen hoe zijn werkdag eruit ziet. Alle informatie en acties zijn overzichtelijk te managen. De manager, maar ook de recruiter, kan persoonlijke activiteiten of die van het team tot op details volgen en bijsturen.

Samenwerken 'in the cloud'More info

SRCH is het enige scherm dat je open hebt staan, alle recruitmentactiviteiten zijn geïntegreerd. Niet alleen ondersteunt het de dagelijkse workflow, tevens rapporteert het collega's, managers en/of klanten in real time over de voortgang.

Het is een collaborative platform dat online 'in the cloud' te beheren is. SRCH heeft bijvoorbeeld een eigen interne chat. Even snel iets vragen aan een collega? Dat kan via de interne chat, hiervoor hoef je niet online te zijn. Is een collega even weg & uitgelogd? Dan kan de chat gebruikt worden om een berichtje achter te laten. Je kunt ook to do's voor jezelf of collega's aanmaken. Virtuele yellow notes achterlaten. Kandidaat profielen doorsturen. Etc. Zo gaat thuiswerken en communiceren met je team een stuk gemakkelijker.

Door de configuratie met de bedrijfsmail worden e-mails van en naar kandidaten of klanten automatisch zichtbaar in SRCH. Zo is het hele team altijd op de hoogte wanneer er contact is geweest en wat de reactie was. Natuurlijk blijft jij altijd baas over je eigen communicatiehistorie en kan er per gebruiker worden aangegeven of je jouw mail wilt delen in de database.

Social media integratieMore info

De integratie met LinkedIn zorgt ervoor dat wijzigingen van kandidaten in SRES SRCH worden verwerkt. Gegevens van de kandidaat (cv, huidige werkgever & functie etc.) zijn daarom altijd actueel. Je hebt dus nooit meer last van gedateerde informatie.

Heb je een aankondiging of wil je een vacature onder de aandacht brengen? Met SRCH is het simpel om een Tweet te posten op Twitter, een status update te plaatsen op LinkedIn en/of een bericht te plaatsen op je Facebook of op de wall van de bedrijfspagina. Het plaatsen van vacatures op de eigen website en op social media is op deze manier niet langer tijdrovend.

SRCH biedt tevens mogelijkheid om alle content naar een eigen volledige customized iPhone app te pushen.

Contact us Contact us